ЦВК відмовила у реєстрації кандидатів у депутати від "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ЦВК відмовила у реєстрації кандидатів у депутати від "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі"
22:05, 23.06.19

Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі".

Про це йдеться на сайті ЦВК.

Комісія відмовила в реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі", у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та кандидатів у народні депутати України, висунутих зазначеною політичною партією, в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Також відмовлено в реєстрації Богомазова П.С. представником зазначеної політичної партії у ЦВК з правом дорадчого голосу, - йдеться у повідомленні.

Комісія зазначила, що указ про достроковий розпуск Верховної Ради був прийнятий 21 травня 2019 року.

А відтак, розгляд 8 травня 2019 року на засіданні Ради Політичної партії "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі" питань, пов’язаних з участю партії в позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, не міг бути здійснений. Комісія констатувала, що скликання та проведення позачергового З’їзду Політичної партії "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі" 10 червня 2019 року, а також затвердження на ньому виборчого списку кандидатів у народні депутати України в багатомандатному виборчому окрузі та висування кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах відбулось у порушення вимог статуту цієї партії.

Як вказано, також прийнято рішення надіслати до Національної поліції України копію цієї постанови та копії протоколу засідання партії "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі" для здійснення перевірки та в разі необхідності вжиття передбачених законодавством заходів реагування.

Також під час засідання відмовлено в реєстрації 2 кандидатів у народні депутати України, висунутих у порядку самовисування, в ОВО. А саме: Бреля Ю.В. – в ОВО № 124, Могильнікова В.Д. – в ОВО № 141.

Раніше ЦВК також відмовила в реєстрації списку депутатів від Компартії та "Союзу лівих сил".

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости