Таксист жорстоко побив пасажира

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Таксист жорстоко побив пасажира
17:09, 26.02.19
сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

Вночі таксист виштовхав пасажира з машини, почав бити руками і ногами до втрати свідомості, після чого втік. Потерпілий у лікарні. Таксиста затримали.

Про це Соцпортал повідомили у секторі комунікації поліціїІвано-Франківщини.

Поліцейські встановили, що близько опівночі у місті Долина 23-річний молодий чоловік викликав автомобіль зі служби таксі. Після час того, як пасажир сів у транспортний засіб та проїхав декілька метрів між ним та водієм виник конфлікт.

Далі таксист зупинився, виштовхав пасажира на вулицю та почав бити його руками і копати по тулубу та голові. Зупинився лише тоді, як чоловік втратив свідомість.Залишивши побитого, таксист з місця події зник.

Проведеними слідчо-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили й затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Це 50-річний житель районного центру, який час від часу підробляє таксистом.

Правопорушника затримано, з ним проводять слідчі дії. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

За фактом спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости