Столичний кінотеатр «Київ» офіційно отримав нового власника

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Столичний кінотеатр «Київ» офіційно отримав нового власника
17:58, 17.05.19
прес-служба КМДА

Влада Києва підписала договір щодо оренди кінотеатру «Київ». Згідно умов договору орендна плата становитиме більше 2 мільйонів гривень.

Про це повідомляєпрес-служба КМДА, передає Соцпортал.

Місто підписало договір із товариством з обмеженою відповідальністю «Сінема-Центр» про передачу майна територіальної громади міста Києва в оренду. Київ очікує більш ефективної роботи кінотеатру при виконанні всіх умов договору, зокрема, збереження фестивального профілю.

- Кінотеатр «Київ» має грандіозний потенціал. Це – культова споруда у самісінькому центрі міста, яка має як історичну, так і естетичну цінність для столиці. Тому ми очікуємо, що за нового орендаря, із яким уже підписано договір, наш кінотеатр отримає друге дихання, при цьому, звісно, залишиться зі своїм мистецьким спрямуванням, – повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак.

За його словами, орендна плата, визначена за результатами відкритого конкурсу шляхом аукціону від 15 квітня, становить 2 мільйони 119 тисяч 253 гривні без ПДВ. Зобов’язання орендаря по сплаті орендної плати забезпечуються у вигляді авансової орендної плати в розмірі не менше ніж орендна плата за два місяці.

Об’єктом оренди, згідно з договором, є нежитловий будинок загальною площею 7 376,30 кв. м, у тому числі підвал – 649,20 кв. м, цоколь – 1805,9 кв. м, 1 поверх – 2096,7 кв. м, 2 поверх – 1982,90 кв. м, 3 поверх – 841 кв. м.

- Тож протягом 30 днів ми плануємо побачити презентацію подальшої роботи кінотеатру від його нового орендаря «Сінема-Центр, – додав Володимир Слончак.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі.

Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости