Столична поліція викрила магазин, де продавали сурогатний алкоголь

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Столична поліція викрила магазин, де продавали сурогатний алкоголь
18:12, 30.12.17
Соцпортал

Правоохоронці Солом’янського району виявили діяльність магазину, де реалізовували алкоголь без відповідної документації. Поліцейські вилучили 15 літрів сурогату та 40 пляшок алкогольних напоїв із ознаками підробки.

Реалізовувався товар сумнівної якості у продуктовому магазині на вулиці Монтажників. Правоохоронці опитали очевидців, які підтвердили, що у закладі продають горілку із пластикових пляшок без маркування.

Під час перевірки продавець та власник магазину не змогли надати відповідних документів та дозволів на реалізацію алкогольної продукції.

Саморобна горілка зберігалась у пластикових пляшках. Крім цього, правоохоронці вилучили 40 пляшок інших напоїв.

У результаті перевірки складено протокол за ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі. Питання щодо міри покарання правопорушників буде вирішено у судовому порядку.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости