Станція метро "Кловська" відмовилася від жетонів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Станція метро "Кловська" відмовилася від жетонів
13:22, 02.08.17
Прес-служба КМДА

У столичній підземці впровадили новий механізм оплати проїзду на станції «Кловська».

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Тепер тут немає кас і жетонів. Усі види оплати проїзду пропонуються в одному виді автоматів. Найзручнішу для себе модель пасажир обирає самостійно: придбати QR-квиток чи поповнити проїзний, оплатити банківською карткою чи скористатися готівкою.

У розробці проекту автоматизації станцій взяла участь громадська формація «Агенти змін». Безкоштовно для міста волонтери розробляли оптимальні та зручні рішення для пасажирів.

«Нові автомати метро – це повноцінні кіоски самообслуговування, що здатні замінити собою касу, більш того – бути кращими та швидшими за неї. Щоб ви не робили – купували разову поїздку чи картку, поповнювали картку метро готівкою чи банківською карткою та навіть прив’язували тарифи метро до своєї безконтактної банківської картки – все це ви зможете зробити без зайвих кроків, отримати вчасну підказку, звести майже до нуля можливі помилки», – пояснив очільник формації «Агенти змін» Ігор Скляревський.

За його словами, перші місяці роботи автоматів їх функціонування буде ретельно вивчатися. Зауваження користувачів враховуватимуться для покращення інтерфейсу.

Як повідомляв Соцпортал, ще 4 станції метро Києва відмовляться від жетонів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости