Станіслав Вакарчук презентував свою партію "Голос"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Станіслав Вакарчук презентував свою партію "Голос"
07:42, 21.05.19
Дзеркало тижня

Станіслав Вакарчук презентував партію "Голос". По його словам, його підтримка базується на розумінні того, що олігархи не повинні втручатися в політпроцес. Тому він не бере гроши у олігархату.

Вакарчук сказав, що вкладає в будівництво своєї партії і власні гроші; і він не боїться того, що виборча кампанія буде проводитися в стислий термін.

Співак Святослав Вакарчук, який створив нову партію і планує йти з нею на вибори, заявив, що його партія не бере гроши у олігархату - його підтримують люди, яким небайдуже майбутнє країни, а не тільки власний добробут.

Він сказав:

Ми точно не збираємося брати жодної копійки ні в одного з олігархів, або тих, кого вважають олігархами, тому що я вважаю неприпустимим говорити про боротьбу з олігархами, а потім приходити і брати у них гроші.Я знаю людей, які щодня говорять, що треба боротися з олігархами, але насправді ми всі розуміємо, що якби не було олігархів, то (у них) політичного майбутнього теж, не було б.

По його словам, багато заможних людей йому допомогають; яким дуже далеко до олігархів, які чесно заробляють свій шматок хліба і мають якийсь бізнес, які готові нас підтримувати і підтримують в даний момент.

Він додав, що вкладає у кампанію і свої гроші.

Далі продовжив:

Ми впевнені, що треба по-новому це робити... Ви знаєте, якщо робити по-чесному і ефективно свою передвиборчу кампанію, то вона буде коштувати у рази менше, ніж її малюють сьогодні політтехнологи всім цим надутим грошовим мішкам.

В списку його партії буде багато молодих, нових облич, які зарекомендували себе професіоналами на місцях і залишилися при цьому порядними.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости