Стан тепломереж у Києві погіршується, гроші не вкладаються - депутат

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Стан тепломереж у Києві погіршується, гроші не вкладаються - депутат
12:22, 07.06.17
ВО "Батьківщина"

Депутат Київради від ВО "Батьківщина" Валерій Гуманенко розповів про стан теплових мереж у Києві та розповів подробиці "передачі" монополіста "Київенерго" у владу міста.

"Це літо у нас не просто підготовка до опалювального сезону, а цілим процесом передачі всього майнового комплексу транспортування, всієї теплової енергії і виробництва під контроль громади", - сказав Гуманенко.
"Нарешті закінчується 16 річний термін угоди, де "Київенерго" було монополістом. Остання аварія в Голосіїво - це парша ластівка. Стан мереж погіршується, в їх відновлення гроші не вкладаються", - розповідає депутат.

Він зазначив, рішення про розірвання контракту з "Київенерго" не 31 грудня, а до 30 квітня(кінець опалювального сезону - ред.) 2018 року є вимушеною мірою.

"У міста буде касовий розрив на протязі двох місяців, тобто два місяці не буде коштів за поставлену теплову енергію, а це дуже значні кошти", - сказав він.
"Дуже сподіваюсь, що нинішня виконавча влада зробить все, щоб підготуватися до цього фінансового стрибка", - сказав він.

Він наголосив, що компанія "Київтеплонерего" на сьогоднішній день ще не здатні обслуговувати ті теплові мережі, які вони приймають на баланс.

Також він зазначив, що не всі будинки облаштовані лічильниками.

"На сьогоднішній день в повному обсязі ця програма не виконана, більше 5% залишаються необладнаними тепловими лічильниками", - резюмував він.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві гаражно-будівельні кооперативи менше платитимуть за оренду землі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости