Стало відомо, скільки дерев висадили у Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Стало відомо, скільки дерев висадили у Києві
18:25, 28.03.19
прес-служба КМДА

У КМДА переконують, що за останні чотири роки у столиці висадили майже 50 тисяч нових дерев.

Про це Соцпортал повідомии у прес-службі КМДА.

За чотири роки у столиці висадили майже 50 тисяч дерев, а статус нових зелених зон надали 308 ділянкам. Про це під час заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

- Кількість ремонтів у парках зросла у 2,5 рази. За останні чотири роки у Києві висадили майже 50 тисяч нових дерев. Минулого року у Києві зробили реконструкцію 10 парків: перетворили зелені зони на зони комфортного та зручного відпочинку. Ви можете у цьому пересвідчитись, завітавши до парку «Наталка» на Оболоні, «Перемога» – на Дарниці, парку «Сирецький», «Відрадного» – на Солом’янці або на проспект Шухевича, де замість пустиря та занедбаного озера зараз прекрасна зона відпочинку, – сказав Петро Пантелеєв.

Він також нагадав, що місто зараз також вирішує складне питання збереження каштанів.

- Для вирішення цієї проблеми хворобливості та ураження каштанів на Хрещатику працюватиме робоча група. Враховуючи зміну клімату, засоленість ґрунту та розгалужену мережу підземних комунікацій, каштани вразливі до хвороб та шкідників, через що часто гинуть, і ми маємо відпрацювати всі можливі варіанти їх порятунку, – повідомив заступник голови КМДА.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости