Стало відомо, коли розпочнеться конкурс з оренди кінотеатру «Київ»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Стало відомо, коли розпочнеться конкурс з оренди кінотеатру «Київ»
19:56, 27.02.19
Вечірній Київ

Конкурс, який планують офіційно оголосили вже наступного тижня, будуть проводити у декілька етапів.

Про це повідомляє Вечірній Київ, передають Новини Києва. Соцпортал.

Вже на наступному тижні може бути оголошено про початок проведення конкурсу про передачу в оренду цілісного майнового комплексу "Кінотеатр "Київ", що розташований за адресою вул. В.Васильківська, 19.

- Необхідно зібрати конкурсну комісію, визначити умови проведення конкурсу, зробити оголошення в засобах масової інформації, - і тоді вже розпочати саму процедуру. Вона триває 20 днів після оголошення, - розповів директор Департаменту комунальної власності КМДА Андрій Гудзь.

Андрій Гудзь переконаний, що при забезпеченні умов проведення конкурсу, які включають проведення фестивалів та інших культурних заходів, місто буде отримувати високу орендну плату.

- Вона буде в рази більша, ніж є сьогодні. І громада побачить, що можна створювати дійсно сучасні культурні, кінематографічні комплекси, від яких ще й отримувати вигоду, - підкреслив він.

Нині пряма орендна плата становить 47 тис. грн на місяць, крім того орендар сплачує комунальні платежі. При цьому від здачі приміщень кінотеатру в суборенду він отримує суму у кілька разів більшу.

Водночас, в умовах конкурсу стартова ціна складає більше ніж 500 тис. грн. Також там є вимога стосовно реконструкції приміщень, а в подальшому конкурсна комісія може виробити ще якісь додаткові умови.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости