Стало відомо, які партії активно проплачують рекламу за кошти платників податків

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Стало відомо, які партії активно проплачують рекламу за кошти платників податків
22:28, 18.08.18
КВУ

Радикальна партія Олега Ляшка, "Опозиційний блок" та "Батьківщина" активно купують рекламу на телебаченні за державні кошти.

Про це свідчать дані зі звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за ІІ квартал, передає Комітет виборців України на своєму сайті.

- Упродовж квітня-червня РПЛ загалом витратила 13,4 млн грн. Із них половину суми спрямовано на оплату рекламних матеріалів. Зокрема, за 4,7 млн партія оплатила рекламу на телебаченні, - йдеться у повідомленні.

Натомість "Опозиційний блок" витратив 15,7 млн, із яких 4,2 млн – на рекламу. Із них 3,2 млн спрямовано на рекламу на ТБ. Рекламні матеріали були куплені партіями за кошти, отримані із Державного бюджету України.

ВО "Батьківщина" загально витратила 31,9 млн, із яких 24,8 млн – на рекламу. Більшість витрат проведено за власні кошти партії. Однак частину реклами по ТБ партія оплатила за рахунок коштів державного фінансування. Також, хоч і в менших масштабах, оплачувала рекламу на ТБ за кошти платників податків "Самопоміч". Партія витратила на це 0,6 млн грн.

Як інформував Соцпортал, стало відомо, хто з нардепів цьогоріч скористався відпочинком "на халяву".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости