США на 2020 рік виділять Україні $250 млн для ВСУ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. США на 2020 рік виділять Україні $250 млн для ВСУ
07:50, 16.05.19
Дзеркало тижня

Враховуючи агресію Росії проти України з захопленням теріторій: Криму та частини Донбасу, Конгрес США виділить Україні - $250 млн. Буде передана ВСУ і летальна зброя.

Наголошується, що 50 млн доларів з цієї суми буде спрямовано на передачу Україні летального зброї оборонного характеру. У США Палата представників Конгресу почала формальний розгляд оборонного бюджету на 2020 фінансовий рік з пункту, який передбачає поставки зброї.

Поки що розгляд пройшов на рівні профільного підкомітету, повідомило в середу, 15 травня, Конгресу США затвердив проект закону "Про асигнування на потреби Міністерства оборони" на 2020 рік. Сума коштів, яку пропонується виділити для безпеки допомоги Україні, визначена в обсязі $ 250 млн", – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що 50 млн доларів з цієї суми буде спрямовано на передачу Україні летальної зброї оборонного характеру. Інші фінансові кошти будуть направлені на навчання солдат, надання військової техніки і спорядження, логістичне забезпечення, розвідувальну підтримку збройних сил і сил безпеки України.

Оборонний бюджет США на 2020 фінансовий рік повинен бути затверджений повним складом Комітету з питань асигнувань, прийнятий Палатою представників і Сенатом, після чого переданий на підпис Президентові США.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости