​Сонячний гурт з Білорусі - Naviband підкорив українців своєю щирістю

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Сонячний гурт з Білорусі - Naviband підкорив українців своєю щирістю
11:41, 05.03.18
Naviband

Білоруський гурт Naviband знову завітав до України в турі з новим альбомом «Адной Дарогай». Це четверта платівка гурту, до якої увійшло 9 треків. Усі пісні альбому написані білоруською мовою. Музиканти дали концерти в Києві та у Львові (це був їх перший концерт у улюбленому місті, де вони були не раз, але ще не виступали раніше).

Naviband просто причарували усіх присутніх гарною музикою, усмішками та позитивом! Вони щирі та відкриті, у їх піснях життя та справжні емоції, під музику Naviband хочеться посміхатись та закохуватись!Після концертів прихильник і ще довго не відпускали своїх улюбленців, фотографуючись, беручи автографи та просто спілкуючись.

Солісти гурту Артем Лук'яненко та Ксенія Жук - про альбом: «Відразу ж після участі в конкурсі Євробачення ми всім гуртом усамітнилися на хуторі в 300 км. від Мінська, де і була написана більша частина цього альбому - ми просто виставляли інструменти прямо посеред поля і репетирували. Записаний альбом був на студії у великого майстра своєї справи, звукорежисера гурті BRUTTO та Ляпис-98 Андрія Бобровка. «Адной Дарогай» - живий, натуральний, світлий і дуже щирий альбом, просочений любов'ю до рідної мови, рідної землі, музики, життя і, звичайно ж, один до одного».

А за кілька днів до виходу альбому Naviband виклали в мережу красивий різдвяний кліп на пісню «А дзе жывеш ты?»

З рецензії на альбом: «Хтось з початком холодів починає підшукувати тур в теплі краї, хтось записується в солярій, хтось замовляє в найближчому барі «Секс на пляжі». Але є і більш доступний спосіб зануритися в атмосферу, повну сонця і тепла, причому в будь-який сезон і будь-який час дня і ночі - послухати свіжий альбом «Адной Дарогай» білоруської групи Naviband.

Новий лонгплей команди, яка представляла Білорусь на останньому Євробаченні в Києві, і завдяки якій вперше в історії у фіналі конкурсу прозвучала пісня білоруською мовою, - це загорнена в драйвовий інді-фолк-поп пігулка, начинена позитивом і любов'ю. Любов'ю до життя, рідної землі, людей. І звичайно, любов'ю між чоловіком і жінкою, адже вокалісти-творці Артем Лук'яненко та Ксенія Жук, чий задушевний дует є родзинкою і візитівкою Naviband, - пара, що познайомилася в День всіх закоханих.

Поряд з вокалом, промениста музика білорусів будується навколо акустичної гітари, що не дивно, враховуючи, що спочатку група була дуетом Артема і Ксенії. Привітом тим добрим часам на «Адной Дарогай» стала прониклива «Навальніца». У нинішньому ж форматі квінтет Naviband дозволяє собі і прикрашений фортепіанними партіями заводний гітарний поп-рок ( «Як Я Жиў Без Цябе»), і акустичний симбіоз дрім-попу та брейк-біту ( «Восени»), і замішані на кореневому блюзі епічні балади ( «Мы Прачынаемся»)».

Нагадаємо, - неймовірний дует Naviband підкорив Україну однією піснею "Гісторыя майго жыцця" ("Історія мого життя"), яку представили під час національного відбору Євробачення. Журі, зал, глядачі зустріли їх оплесками, подарували овації та свою любов. І вже у травні на фіналі конкурсу саме ця пісня отримала від українського журі максимальний бал! Naviband - це відомий у Білорусі гурт, що був створений музикантами Артемом Лук'яненком і Ксенією Жук. Вони створюють музику у стилі інді-поп та фольк-рок.

Альбом «Адной Дарогай» з 8 грудня доступний на всіх цифрових майданчиках.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости