Сьогодні у Києві змінять рух низки автобусів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Сьогодні у Києві змінять рух низки автобусів
10:34, 19.09.17

19 вересня, у роботу громадського пасажирського транспорту Києва вноситься низка змін. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Так, 19 вересня від початку руху до закінчення масових заходів, під час перекриття руху транспорту на вул. Грушевського в районі Верховної Ради України вносяться такі зміни:

автобуси № 24 курсуватимуть на двох ділянках: від Національного музею історії України в II світовій війні до ст. м. «Арсенальна» та від залізничного вокзалу «Центральний» до стадіону «Динамо» ім. Лобановського;

  • автобуси № 62 курсуватимуть на двох ділянках: від Ботанічного саду до ст. м. «Арсенальна» та від Контрактової площі до стадіону «Динамо» ім. Лобановського.
  • Також вносяться зміни у зв’язку з капітальним ремонтом вул. Набережно-Корчуватської від початку руху до закінчення робіт (орієнтовно до 20:00 19 вересня), зокрема:
  • автобуси № 20 курсуватимуть за маршрутом: ст. м. «Либідська» – вул. Антоновича – б-р Дружби народів – просп. Науки – місцевий проїзд Столичного шосе – вул. Новопирогівська – ж/м «Корчувате»;
  • автобуси маршрутного таксі № 193 курсуватимуть так: Дарницька площа – просп. Соборності – міст. ім. Патона – Наддніпрянське шосе – Столичне шосе – місцевий проїзд Столичного шосе – вул. Новопирогівська – ж/м «Корчувате».

Як повідомляв Соцпортал, сегодня на весь день перекроют популярную улицу в Голосеевском районе.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости