​Сергій Міхалок і BRUTTO розкрили таємниці закулісся в новому проекті гурту - "Хроники BRUTTO"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Сергій Міхалок і BRUTTO розкрили таємниці закулісся в новому проекті гурту - "Хроники BRUTTO"
12:52, 12.12.17
Соцпортал

Закулісне життя улюблених артистів часто сховане від очей громадськості. Але ж шанувальникам завжди цікаво, як проводить вільний час артист, чим захоплюється, чи ходить у кіно і що їсть. І гурт BRUTTO на чолі з Сергієм Міхалком розкривають закулісні таємниці: колектив запустив проект «Хроники BRUTTO», до якого вже увійшло 5 випусків. У двохвилинних роликах глядач бачить тренування, вірші від Сергія Міхалка, ексклюзивні кадри зі зйомок, дітей та дружин - загалом, все, чим живуть музиканти кожен день.

- Ми колись з гуртом «Ляпис Трубецкой» робили «Хроники Анархотуристов» - це були абсолютно непов'язані між собою замальовки. Іноді вони були присвячені концерту або гастрольному туру, іноді зйомкам. «Хроники BRUTTO» - суміш стилю мультфільмів Террі Гілліама і нашого звичайного радянського Єралашу, який показували перед художніми фільмами. Це така художня форма, яка не претендує на глибокий сенс: просто через маленькі секундні уривки ми показуємо, що ми прості нормальні хлопці, які поза сценою поводяться так само, як всі нормальні пацани. Ми зробили це для того, щоб всі бачили, що ми не живемо якимось зоряним життям, так само, як і всі, подорожуємо, носимо рюкзаки, тренуємося. Це ПАНК-ЄРАЛАШ, який ми рекомендуємо дивитися виключно перед серйозними роботами, - прокоментував Сергій Міхалок.
- Можливо є якийсь дисконект між сценічним життям і щоденним, але це дає можливість побачити шанувальникам, що ми звичайні хлопці з почуттям гумору і вміємо сміятися над собою і радіти життю. І ми всі чекаємо кожного понеділка, оскільки самі не знаємо, яким вийде остаточний сюжет, - доповнив Віталій Гурков.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости