Роднянський: Коломойський – бізнес-партнер Зеленського, який йому щось винен

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Роднянський: Коломойський – бізнес-партнер Зеленського, який йому щось винен
10:35, 18.06.19
Економічна правда

Олександр Роднянський, співзасновник і екс-власник каналу "1+1" вважає, що для Зеленського буде проблемою домовитися з олігархом Коломойським. Бо той керує їм.

Про це заявив телепродюсер, який зараз проживає в РФ. Але ця інформація може бути спецоперацією ФСБ, щоб максимально розхитати ситуацію в Україні перед виборами, як частина плану Кремля для повної окупації України, розказала Економічна правда.

Він переконаний, що "Зеленський людина самостійна". "Тим не менше, Коломойський – його постійний бізнес-партнер, якому напевно він щось винен", - сказав Роднянський.

На питання, чи стане Зеленський головним, екс-власник "1+1" відповів:

Думаю, в певному сенсі, звичайно. Але з Коломойським домовитися, повірте, – серйозна проблема. Він Коломойському винен. Ну як? Слухайте: канал, гроші, охорона.Коломойський – складний партнер, який багато чого хоче добитися. За цих обставин, я думаю, Зеленський і вся його команда розуміють і небезпеку, і складність абсолютної залежності від Коломойського. Це розуміє будь-яка людина в Україні, включаючи партнерів Коломойського. Тому я переконаний, що вони, звичайно, будуть грати в класичну українську політичну гру піддавки, в джиу-джитсу – піддавшись, опинитися нагорі.

Водночас він зазначив, що йому важко судити, якою мірою Зеленський пов'язаний із Коломойським, а якою мірою самостійний:

На нього чекають страшні дні, місяці і роки. І чесно кажучи, йому не позаздриш, і я переконаний в тому, що нелюбов до нього ще навіть не починалася. Все станеться, і він зіткнеться і з жахливим непорозумінням, і, можливо, приниженням, і, ймовірно, образами. Все це попереду.

Продюсер також заявив, що висунення Зеленського в президенти сприймалося як відповідь Коломойського олігархові Віктору Пінчуку.

Тоді поява Зеленського сприймалася як відповідь Коломойського своєму одвічному опоненту і другу Пінчуку. Тому що висунення [музиканта Святослава] Вакарчука [яке не відбулося] пов'язано було з Пінчуком.

Він також прогнозує, що Зеленський у ході свого президентства зіткнеться з величезним нерозумінням і нелюбов'ю.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости