Рятують корів і шукають астероїди: найкурйозніші виклики патрульної поліції за першу половину 2019 року

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Рятують корів і шукають астероїди: найкурйозніші виклики патрульної поліції за першу половину 2019 року
11:45, 11.08.19
Сьогодні

Кожен десятий виклик - кумедний

В патрульній поліції склали для "Сьогодні" перелік найбільш курйозних викликів за перше півріччя. Копи кажуть, що десята частина всіх звернень до поліції – а їх 6-7 млн за рік – кумедні прохання.

Один з останніх випадків стався у Дніпрі. Перехожий викликав поліцейських, зустрівши корову, що блукала містом.

"Поліцейські розшукали очевидців, опитали їх та визначили, звідки прийшла тварина. Опитавши мешканців прилеглих сіл, поліцейські через півтори години розшукали власницю корови. Та розповіла, що Мадонна, так звуть корову, загубилася випадково", – розповіли патрульні.

Взимку на вулиці Академіка Сахарова в Одесі жителі багатоповерхівки викликали поліцію після того, як виявили в будинку підозрілу коробку. З неї лунало чи то цокання, чи то шурхіт. Після приїзду поліцейські виявили записку. Дитячим почерком було виведено: "Допоможіть будь ласка. Не трясти, не перевертати". Копи відкрили коробку і виявили хом'ячка. Поліцейські були настільки зворушені знахідкою, що взяли гризуна собі і пообіцяли всіляко його оберігати.

Але водночас, полійейські нагадали, що необгрунтовані виклики поліції чреваті штрафом.

Так, на Черкащині близько третьої ночі в поліцію зателефонував місцевий житель і заявив, що на міський пляж впав астероїд, який випромінює радіацію. Поліцейські з'ясували, що заявник був тверезий і після розглядів заявнику виписали штраф за неправдивий виклик поліції на 51 грн.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі. Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости