​Разумков про війну на Донбасі: Бажання завершити її є не в усіх

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​Разумков про війну на Донбасі: Бажання завершити її є не в усіх
10:12, 05.08.19
Українська правда

Забезпечити мир на сході України та повернути Донбас і Крим за допомогою ухвалення будь-яких законів неможливо.

Про це голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив в інтерв'ю російському виданню «КоммерсантЪ», передає «Українська правда».

«Це одна з ключових проблем в країні. Усі ми хотіли б, щоб настав мир, щоб Донбас і Крим повернулися в Україну. На жаль, це не вирішується законами» – заявив Дмитро Разумков.

З його слів, у новому парламенті обговорюватимуть особливий статус для Донбасу, але, як ще раз наголосив Разумков, законами неможливо вирішити проблему війни на сході України.

«Це законодавча частина (особливий статус для Донбасу. – Ред.). Цей момент обговорення в стінах ВРУ, очевидно, теж буде, але в цій проблемі, у війні, це не питання законів. Це питання бажання. Бажання закінчити цю війну. В української сторони воно є. На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання», – сказав Разумков.

Дмитро Разумков заявив, що ідеться більше про питання дипломатії, санкцій, про питання внутрішньої політики, що пов'язані з боротьбою з корупцією, з інформполітикою, економікою, інфраструктурою, соцполітикою тощо.

«Це цілий комплекс завдань, які потрібно буде виконати і які дозволять швидше повернути тимчасово окуповані території», – сказав голова партії.

Про Донбас. Новини читайте в розділі #Окупація на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости