Прокуратура відкрила справу через вибух на "Запоріжкоксі"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Прокуратура відкрила справу через вибух на "Запоріжкоксі"
12:31, 17.03.17
Прес-служба Генпрокуратури України

За фактом вибуху, що стався 16 березня 2017 року на території комбінату публічного акціонерного товариства «Запоріжкокс», внаслідок якого загинуло 4 працівника, розпочато кримінальне провадження.

Повідомляється, що попередньою причиною вибуху є порушення технологічного регламенту під час проведення вогневих робіт.

"Так, працівниками товариства з обмеженою відповідальністю «Пром-Інтегра» на підставі договору підряду на території цеху по відбору та очищенню коксового газу ПАТ «Запоріжкокс» проводився поточний ремонт та технічне обслуговування обладнання.Близько 15 години під час проведення зварювальних робіт стався вибух збірника води, в якому містився охолоджений технологічний коксовий газ, внаслідок чого загинули 4 працівника товариства-підрядника", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Також у прокуратурі зазначили, що вже затримано 3 особи: двох керівників структурних підрозділів підприємства та працівника підрозділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

Зазначимо, що "Запоріжкокс" - одне з найбільших коксохімічних підприємств України, що належить олігархові Рінату Ахметову.

Як повідомляв Соцпортал, біля відділення банку стався вибух

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости