Premium UKRSIBBANK - банківські послуги для максимального комфорту та безпеки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Premium UKRSIBBANK - банківські послуги для максимального комфорту та безпеки
15:31, 10.12.17

UkrSibbank, як один з провідних комерційних банків України, пропонує для своїх клієнтів ряд послуг, які дозволять максимально комфортно проводити основні банківські та страхові операції, а також заощаджувати час та бути цілком впевненими у безпеці.

Так, пакет послуг Premium UKRSIBBANK передбачає персональний підхід та ряд додаткових сервісів. Це і цілодобова юридична консультація по всьому світу, і окрема лінія в Контакт-центрі для максимально швидкого обслуговування, і особливе обслуговування у відділеннях. Клієнти, що обрали даний пакет послуг, також отримують можливість скористатись послугами консьєрж-сервісу. 24 години на добу консьєрж від MasterCard готовий виконати ряд доручень, такі як пошук потрібної інформації, організація заходів та турів по всьому світу, бронювання готелів та резервування столиків у ресторанах, здійснення покупок товарів, надання послуг секретаря і багато іншого. Дана послуга є безкоштовною, оплачуються тільки придбані за дорученням клієнта товари та послуги.

Premium UKRSIBBANK також передбачає індивідуальний сейф, де у сховищі, яке відповідає всім вимогам Нацбаку, можна безпечно зберігати цінності. А картка МasterCard Platinum від UKRSIBBANKнадає LoungeKey — доступ до більше ніж 500 Лаунж зон в аеропортах по всьому світу. Premium UKRSIBBANK також надає широкі можливості по страхуванню майна, страхування в подорожах, а також від нещасних випадків.

Всі вищезгадані сервіси входять до пакету All Inclusive De Luxe. Ця пропозиція буде особливо цікавою для тих, хто часто подорожує і цінує час. Вона також передбачає платіжні картки з чипом MasterCard Platinum Contactless і додаткові картки Visa Platinum до кожного карткового рахунку в гривні, доларах США та євро, послугу Fast Line - окремого коридору проходження контролю в аеропорту Бориспіль, безкоштовне зняття готівки за кордоном у банкоматах банків–партнерів, компенсація до 100 євро у разі затримки авіарейсу, участь у дисконтній програмі «ОЧЕВИГОДА», підтримку благодійного проекту «Срібна монетка» та інше.

Також Premium UKRSIBBANK передбачає сімейні пропозиції. Так, для членів родини можливе підключення додаткових карток до основного рахунку та керування ними за допомогою лімітів. Банк виділяє спеціальну жіночу карту Visa Lady Card з унікальним дизайном, до якої входять послуги консьєрж-сервісу, постійні знижки при безготівковому розрахунку, в тому числі в магазинах відомого українського дизайнера Андре Тан та участь у програмі «Здоров’я жінки».

Для дітей UKRSIBBANK пропонує також відвідування Школи юного банкіра, де у формі навчальної гри дітям розповідають про банк і фінансові послуги та продукти.

І це ще далеко не всі можливості спеціальної пропозиції. Менеджери UKRSIBBANK із задоволенням роз'яснять всі деталі та переваги Premium. Для цього достатньо звернутись до колцентру чи будь-якого відділення банку.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости