Пожежа в Токіо Стар: прокуратура повідомила про підозру інженеру готелю

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Пожежа в Токіо Стар: прокуратура повідомила про підозру інженеру готелю
22:20, 19.09.19
ПОО

Головного інженера готелю звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру головному інженера готелю Токіо Стар через порушення вимог пожежної безпеки. Про це повідомляє прес-служба відомства в четвер, 19 вересня.

З 2009 року разом зі старшим адміністратором головний інженер фактично відповідав за дотримання пожежної безпеки в готелі. Згідно з інформацією з перевірок органів ДСНС, діяльність закладу роками велася з порушеннями пожежної безпеки.

Також зазначається, що протягом 2013 - 2018 років керівництво готелю разом з інженером і адміністратором систематично заважало перевіркам контролюючих органів.

"У липні цього року в готелі неодноразово спрацьовували автомати захисту електрообладнання, однак заходи для встановлення причин неполадок і їх усунення не було вжито. В результаті, через трагічну пожежу в серпні в готелі загинули люди", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі Токіо Стар, внаслідок якої загинули дев'ять осіб і десять постраждали. Всього в готелі знаходилися 200 чоловік, серед яких - 30 іноземців.

Пізніше було встановлено, що серед загиблих - громадянка Австралії, 10-річна мешканка Сум і її мати, жителі Дніпра, Києва, Одеської області. Згідно з результатами судово-медичного обстеження, причина смерті всіх загиблих - отруєння продуктами горіння.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости