Понад сто раритетних авто, вартість яких оцінюють в кілька млн доларів, зберігають в США

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Понад сто раритетних авто, вартість яких оцінюють в кілька млн доларів, зберігають в США
12:59, 30.12.18
uamotors.com.ua

Понад 100 машин, більшість з яких залишені на зберігання відразу після покупки, знаходяться на території ферми в одному з сільських округів США.

Ділянка, на якому зберігаються машини, належить літньому жителю штату Північна Кароліна Біллі Юбенкс, який в молодості захоплювався реставрацією автомобілів, зазначає Соцпортал з посиланням на uamotors.

Ціна всіх машин в його колекції може становити кілька мільйонів доларів. У списку значаться: Hudson Hornet Special, який Юбенкс купив в 1957 році, Plymouth Superbird, Dodge Daytona, De Tomaso Pantera. Також в колекції є «Ягуари», «Датсун», «Форди», Lincoln Continental зразка 1940 року і Chevrolet Corvette тисячі дев’ятсот шістьдесят три-го. При всьому доступному різноманітті у справах Юбенкс вважає за краще їздити на червоній Toyota Prius. Навесні цього року Коттер розкрив гараж, в якому більше 60 років простояв один з ранніх екземплярів купе Mercedes-Benz 300SL Gullwing. Після відновлення ціна автомобіля може скласти близько одного мільйона доларів.

Нагадаємо, в Японії стався потужний землетрус.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости