Поліція знайшла гроші викрадені у інкасаторів в Ірпені

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Поліція знайшла гроші викрадені у інкасаторів в Ірпені
14:14, 18.11.18
відділ комунікації поліції Київської області

Правоохоронці вирахували машину у якій знаходилися банкоматівські касети з грошима. А неподалік від авто затримали одного із зухвалих грабіжників.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції Київської області.

Менше доби знадобилося поліцейським Київської області, щоб вирахувати зловмисників, які викрали з інкасаторської машини в Ірпені 5банківських касет. За інформацією банку, в них було 1,8 млн. гривень. Наразі гроші вилучені та знаходяться у відділі поліції.

Одразу після повідомлення про скоєння злочину керівником поліції Київської області було введено план «Перехоплення». Співпраця зі столичними колегами дала позитивний результат. Автомобіль з характерним пошкодженням, на якому тікали грабіжники та зачепили іншу машину, поліція виявила у столиці. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люку неподалік автівки.

Вжитими невідкладними оперативно-розшуковими заходами, неподалік місця виявлення позашляховика виявлено підозрілого чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника. Під час особистого огляду у нього з кишені правоохоронці вилучили великі пакети – саме в них зловмисник збирався переносити чималу суму грошей. Автомобіль, який використали зловмисники для скоєння злочину, слідчими Ірпінського відділу поліції вилучено. В подальшому, під час огляду авто, за участю працівників Приватбанку вилучено 5 касет з грошима.

Затриманий чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що він родом з Житомирщини, має 15-річний стаж в місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів. Останній раз засуджений до 10 років за скоєння розбійного нападу на помешкання, господар якого загинув від нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний був звільнений раніше строку за «законом Савченко».

Працівники поліції встановлюють інших осіб вчинення злочину та вживають заходів щодо їх затримання.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.5 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до скоєння інших злочинів.

Нагадаємо, у Києві біля пабу розстріляли чоловіка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости