Поліція затримала таксиста, у ДТП за участю якого загинула жінка

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Поліція затримала таксиста, у ДТП за участю якого загинула жінка
18:20, 17.08.18
Відділ комунікації поліції Києва

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на проспекті Леся Курбаса. За попередньою інформацією, водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Розслідується кримінальне провадження.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

- Повідомлення щодо автопригоди надійшло до чергової частини столичної поліції вчора о 22:45. Слідчі провели огляд місця події, а також опитали можливих свідків та очевидців, - йдеться у ньому.

На цей час встановлено: 37-річний водій автомобіля «Opel Astra», який рухався проспектом Леся Курбаса зі сторони вулиці Академіка Корольова в напрямку бульвару Вацлава Гавела, не впорався з керуванням і допустив виїзд автомобіля за межі проїзної частини, де зіткнувся з бетонною огорожею мосту.
У результаті аварії пасажир – 41-річна мешканка Чернігівської області – від отриманих тілесних ушкоджень померла у кареті «швидкої».

Правоохоронці затримали водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він відмовився здавати аналіз на вміст алкоголю та наркотиків, але, за попереднім висновком лікаря-нарколога, чоловік знаходився під впливом наркотичних засобів. Слідчі готують клопотання щодо примусового відібрання біологічних зразків для проведення аналізів.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановляють механізм та причини автопригоди.

Раніше, нагадаємо, страшна смертельна ДТП за участю вагітної сталася на Сумщині.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости