Поліція депортувала з України двох "кримінальних авторитетів"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Поліція депортувала з України двох "кримінальних авторитетів"
11:24, 06.04.17
Прес-слжба НПУ

Протягом доби поліція змусила виїхати з України двох "кримінальних авторитетів".

Про це повідомив глава Національної поліції Сергій Князєв, передає прес-служба НПУ.

Він зазначив, що "кримінальних авторитетів" вдалося змусити покинути Україну завдяки роботі працівників карного розшуку Національної поліції та злагодженості дій підрозділів Нацполиции з суміжними службами.

Першим виселеним протягом останніх діб став 39-річний громадянин Грузії, відомий у кримінальних колах як "Гія". Чоловік 12 років свого життя провів у в'язниці за скоєння тяжких злочинів.

За словами Сергія Князєва, другим відправленим з України став 34-річний "злодій в законі" з Грузії Тенгіз Чарая. Він відомий у кримінальному світі як "Тенго Гальський". Чоловік був засуджений Тбіліським судом до 11 років позбавлення волі.

У грудні минулого року "Тенго Гальського" вже затримували оперативники карного розшуку столичної поліції. Його вислали з країни з подальшою забороною на три роки в'їжджати в Україну, однак зловмисник незаконно перетнув державний кордон і прибув у Київ.

"Тут намагався продовжити свою злочинну "кар'єру". Але на заваді цьому стали співробітники карного розшуку. Іноземця змусили покинути межі нашої країни", – зазначив Сергій Князєв.

Як повідомляв Соцпортал, СБУ спіймала корумпованого високопоставленого чиновника

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости