П’яний водій збив 10-річну дівчинку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. П’яний водій збив 10-річну дівчинку
18:54, 05.11.18
відділ комунікації поліції в Київській області

На щастя, дитина відбулася переляком та незначною травмою ноги. Горе-водій з місця пригоди втік, але його досить швидко розшукали правоохоронці.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області

В селі Розкішна водій автомобіля ВАЗ 2108збив 10-річну дівчинку, яка разом з мамою та 9-річною сестричкою переходила дорогу по пішохідному переходу центральної вулиці села. Внаслідок ДТП, дитина отримала травму ноги.

Як з’ясувалося у ході перевірки,водій авто за кермом перебував напідпитку. Після наїзду на пішохода винуватець аварії втік з місця пригоди, однак це не завадило поліцейським оперативно розшукати його.

Поліцейські оперативно встановили марку авто порушника та розшукали водія. Освідчення на вміст алкоголю показало, що 41-річний чоловік за кермом авто ВАЗ 2108 перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,9 проміле. В ході опитування у скоєному водій зізнався.

Потерпіла дитина після надання їй медичної допомоги, була відпущена додому.

Авто порушника помістили на штрафмайданчик.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, під Києвом потяг на смерть збив підлітка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости