П'яні жінки викрали автобус "щоб розважитись"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. П'яні жінки викрали автобус "щоб розважитись"
14:00, 07.11.19
Мария Гриневич

Прокуратура Угорщини пред'явила звинувачення трьом жінкам з містечка Шандорфалва.

Пригода сталася у квітні цього року. Жінки викрали автобус і здійснили небезпечну поїздку в районі міста Сегед, повідомляє сайт "Мукачево.net".

У повідомленні прокурора розкрито кілька подробиць про цю нічну вилазку. Згідно з обвинувальним висновком, двоє з підсудних працювали прибиральницями у автобусній компанії та мали доступ до ключів.

Жінки зустрілися після роботи, купили алкогольні напої та почали розпивати їх на дитячому майданчику, а потім пішли на автовокзал. Десь близько 14:00 вони відкрили автобус вартістю близько 55 мільйонів форинтів.

Спочатку вони запустили двигун тільки тому, що їм було холодно і хотіли зігрітися. У кабіні вони продовжували спілкування та розпивання алкоголю, а далі одна з них сіла за кермо і зробила кілька кіл на автовокзалі.

Згодом вирішили поїхати до тютюнового магазину в Сегеді. По дорозі збили два дорожні знаки, чим завдали шкоди для автобусу на суму близько 600 000 форинтів (1800 євро). А вже під ранок прогулянки вирішили поїхати до знайомого шофера, який працює на цьому автобусі, аби здивувати його.

Прокуратура Сегеду звинуватила жінок у несанкціонованому заволодінні транспортним засобом, а одну з них у керуванні автомобілем у нетверезому стані. Поліція закрила справу лише щодо однієї з веселої компанії, яка виявилася неповнолітньою.

Жінкам доведеться сплатити величезний штраф.

Про надзвичайні події та ДТП читайте у розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости