Підозрюваний у сепаратизмі чиновник погрожував журналістам

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Підозрюваний у сепаратизмі чиновник погрожував журналістам
22:00, 04.10.18
ZIK

Мер Дружківки махав кулаками перед журналістами програми «Стежками війни».

Про це йдеться у повідомленні ZIK, передає Соцпортал.

Журналісти програми військових розслідувань «Стежками війни», що на телеканалі ZIK, поїхали у відрядження у Дружківку на Донеччині. У міській раді вони чекали на міського голову Валерія Гнатенка, але той замість спілкуватися із ними накинувся на телекамеру із кулаками.

Як повідомляють журналісти, ще місяць тому від редакції програми «Стежками війни» у міську раду Дружківки був відправлений перший інформаційний запит. Але і тоді, і пізніше Валерій Гнатенко так і не знайшов часу для коментаря. Саме Валерію Гнатенку закидають співпрацю із сепаратистами у 2014 році. Окрім цього, у квітні 2014 року Гнатенко виступав перед місцевими із російськими триколорами та прапорами самопроголошеної республіки і висловився за проведення незаконного референдуму. Все це зафіксовано на відео.

- Наша команда хотіла поцікавитися, з яких причин він виступав під триколорами і чи вважає це державною зрадою, саме тому чекала на діючого мера під дверима його кабінету. Але публічна офіційна особа Валерій Гнатенко замість поспілкуватися вирішив, ламаючи телекамеру, прогнати знімальну групу. Валерій Гнатенко заявив, що коментарів телеканалу ZIK не даватиме, – повідомили журналісти.

Команда «Стежок війни» викликала правоохоронців і написала заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Детальніше про діючих мерів, яких пов’язують із бойовиками, дивіться у програмі військових розслідувань «Стежками війни», яка транслюється щочетверга о 23:00.

Нагадаємо, мер Києва визнав, що водії автобусів тікають на заробітки до Європи.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости