Підліток влаштував стрілянину біля гуртожитку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Підліток влаштував стрілянину біля гуртожитку
20:25, 10.10.18
відділ комунікації поліції Тернопільської області

На щастя, ніхто не постраждав. Поліцію викликала випадкова перехожа.

Про це Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції Тернопільської області

Правоохоронці розшукали неповнолітнього студента одного із навчальних закладів Тернополя, який з невідомих причин стріляв з вікна гуртожитку.

Як вдалося встановити правоохоронцям, до цього причетний 14-річний уроджень Козівського району. Парубок розповів, що взяв зброю в користування у свого товариша. За попередньою інформацією - це газовий пістолет «Макаров». Коли юний стрілець залишився наодинці, вирішив випробувати свою влучність. Цілю обрав пляшки, які розмістив неподалік приміщення гуртожитку. Це й зафіксувала на телефон небайдужа перехожа. Вона й повідомила працівників поліції.

Порушник у скоєному зізнався. Передали на експертизу правоохоронці ще одну зброю. Її добровільно віддав 15-річний сусід по кімнаті. Це - предмет, схожий на пістолет «KWC».

Перед законом відповідатимуть батьки малолітніх правопорушників. На них працівники поліції склали адміністративні матеріали за статтею 184 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення – «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Нагадаємо,у Києві розшукують пьяного підлітка, який кидався пляшками по машинах.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости