Під Верховною Радою вимагали продовжити мораторій на продаж землі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Під Верховною Радою вимагали продовжити мораторій на продаж землі
11:32, 07.12.17

7 грудня столичні партійці вийшли на акцію до Верховної Ради, аби підтримати вимогу фракції «Батьківщина» про включення до порядку денного питання про продовження мораторію на продаж сільгоспземлі.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської партійної організації.

- Доля землі цікава не тільки селянам. Навіть міські мешканці розуміють, наскільки важливо сьогодні захистити чорноземи від розкрадання, не дати зняти мораторій на землю, – наголосив очільник столичного партосередку ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко.

За його словами, важливо проконтролювати, аби народні депутати сьогодні проголосували за продовження мораторію, адже це рішення може бути доленосним для держави.

Партійці вийшли на акцію-протест під Верховну Раду з прапорами «Батьківщини» та гаслами, в яких закликають народних депутатів продовжити мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення.

- Сьогодні ми зібралися тут для того, щоб підтримати фракцію «Батьківщина у Верховній Раді й вимагати від депутатів ухвалити рішення про продовження мораторію на продаж землі, – сказав активіст-«батьківщинівець» Юрій Власенко.

На його думку, останні події в країні – це відволікання уваги суспільства від нагальних проблем, зокрема від земельного питання.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости