Переваги при електронному оформленні автоцивілки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Переваги при електронному оформленні автоцивілки
08:23, 16.02.19

Обов'язкове автострахування - це необхідна для кожного водія в Україні процедура, яка дозволяє у випадку дорожньо-транспортної пригоди компенсувати заподіяні збитки. Так, страхова компанія учасника руху, з вини якого сталась аварія, покриває збитки постраждалому, тим самим дозволяючи швидко врегулювати конфлікт.

На сьогоднішній день завдяки розвитку технологій автоцивілка стала доступна для покупки онлайн. Відповідну послугу пропонує страхова компанія Vuso. Завдяки цьому оформити необхідний електронний поліс можна не виходячи з дому і не витрачаючи зайвий час. До того ж, подібний підхід дозволяє клієнту одразу дізнатися вартість майбутньої автоцивілки. Онлайн-калькулятор розрахунку послуг відобразить ціни відповідно до зазначеного об'єму двигуна, місця реєстрації, розміру франшизи, використання автомобіля у якості таксі та інших нюансів.

Ще одна вагома перевага оформлення обов'язкової страховки автомобіля онлайн від компанії Vuso - це 15% економії у порівнянні зі звичайним полісом. У той же час він має ідентичну юридичну силу, може бути наданий представнику патрульної служби поліції як з мобільного телефону чи планшету, так і у роздрукованому водієм вигляді. Електронний поліс страхування має єдину установлену форму та одразу після оформлення вноситься у базу МТСБУ.

Окрім цього, страхова компанія Vuso надає знижки на автоцивілку таким пільговим категоріям, як пенсіонери та люди з обмеженими можливостями. Однак у такому разі в полісі буде вказано ім'я власника авто і страхування пошируюватиметься лише на нього. У інших випадках, коли поліс оформлюють за стандартною процедурою з урахуванням лише даних автомобіля, він поширюватиметься на будь-яку людину за кермом цього авто, який скористався ним з дозволу власника.

Мінімальний термін оформлення автоцивілки від Vuso - 6 місяців. Втім, найчастіше водії віддають перевагу оформленню на рік. До того ж можна збільшити розмір ліміту страхування, оскільки мінімальної суми в 100 тис. гривень не завжди може вистачити для відшкодування збитків при ДТП. Тож спеціалісти рекомендують збільшити хоча б до 200 тис. гривень. Також можна регулювати розмір франшизи - суми збитків, які не покриваються страхуванням. Якщо франшиза нульова, то відшкодуванню підлягають навіть найменші суми.

Загалом консультанти компанії Vuso детально опишуть всі переваги та нюанси оформлення різних варіантів автоцивілки та допоможуть обрати клієнтам оптимальний варіант.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости