Патрулювання Нацгвардії у цифрах

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Патрулювання Нацгвардії у цифрах
15:20, 12.08.19
Соцпортал

За перший тиждень несення служби з охорони громадського порядку в складі самостійних піших патрулів військовослужбовці Національної гвардії України самостійно виявили та затримали за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень 32 особи.

Ще 19 осіб було затримано спільно з працівниками Національної поліції України під час участі в профілактичних заходах, в районі проведення операції Об’єднаних сил та місцях літнього оздоровчого сезону.

Як зазначається, левова частка таких правопорушень (затримано 22 особи) кваліфікована за статтею 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

За підозрою у скоєнні крадіжки гвардійці самостійно та спільно з поліцією затримали 10 осіб.

Також гвардійці самостійно й спільно з поліцією затримали трьох громадян за підозрою у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 6 осіб — за ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження», 7 осіб – за ст. 296 «Хуліганство», 6 осіб - за ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» та 2 особи - ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

За підозрою у вчиненні адміністративних правопорушень протягом тижня гвардійці затримали 474 особи, 289 осіб – самостійно, 185 – спільно з працівниками Нацполіції України.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости