Пасажирку EasyJet сфотографували в кріслі без спинки. У соцмережах розкритикували авіакомпанію

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Пасажирку EasyJet сфотографували в кріслі без спинки. У соцмережах розкритикували авіакомпанію
16:30, 10.08.19
Соцпортал

В авіакомпанії заявили, що не дозволяють пасажирам сідати у зламані крісла

Навколо лоукостера EasyJet розгорівся скандал: в соцмережах з'явилася фотографія пасажирки, яка сидить в салоні літака в кріслі без спинки. Знімок опублікував користувач Меттью Харріс (@mattiasharris). За його словами, фото зробив його друг на борту рейсу з Лондона до Женеви.

«Можна задатися питанням, наскільки взагалі безпечний цей літак. Це було її місце. Жінку пересадили на вільне місце після того, як завершилася посадка. Не впевнений, що це сталося б, якби літак був сповнений », - написав він.

Повідомлення Харріса викликало бурхливу реакцію. Інший користувач написав у коментарях, що зіткнувся з аналогічною проблемою.

«Це повинні були бути наші місця на рейсі з Лутон до Берліна. В результаті пасажирам платили за те, щоб вони вийшли з літака, тому що він був переповнений».

Компанія EasyJet відреагувала на твіт Харріса, пообіцявши розібратися в ситуації і попросивши видалити знімок, чим розлютила інтернет-користувачів ще більше. Пізніше представник компанії заявила, що крісла були зламані і чекали ремонту і пасажирам не дозволяли на них сидіти.

«Безпека - наш головний пріоритет, EasyJet експлуатує свої літаки в суворій відповідності з усіма правилами безпеки», - додав представник компанії.

Це не перший подібний інцидент для EasyJet. У серпні минулого року британку в останній момент не пустили в літак - на її місце пересадили іншого пасажира, якому дісталося зламане крісло. В авіакомпанії пояснили, що дівчина зареєструвалася останньою, тому перевага була у тих, хто вже встиг пройти на посадку.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости