Опозиція закликає до негайної відставки прем'єр-міністра України

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Опозиція закликає до негайної відставки прем'єр-міністра України
20:55, 14.10.19
ОПЗЖ

Така вимога пов'язана з появою Гончарука на концерті праворадикальної групи.

"Опозиційна платформа - За життя" настоює на відставці прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомили в прес-службі ОПЗЖ.

- Виступ прем'єр-міністра України Олексія Гончарука на концерті нацистського гурту "Сокира Перуна", що відкрито демонструє фашистську символіку, - це або боягузтво напередодні праворадикальних антиурядових акцій, або демонстрація прихильності прем'єра Гончарука до нацистських ідей. У будь-якому випадку такий прем'єр країні не потрібен і повинен бути відправлений у відставку, - зазначили в ОПЗЖ.

У партії вважають, що "нинішня влада Зеленського - Гончарука вже заявила, що має намір душити малий і середній бізнес новими податками, продовжувати політику тарифного геноциду, розпродати українську землю, стратегічні підприємства і обслуговувати інтереси МВФ".

- Зеленський та Гончарук не здатні принести мир в Україну і своїми виступами перед фашистами, заграванням з радикалами і екстремістами роздають індульгенції на вчинення нових злочинів, таких як "справа Стерненка". Відверто пронацистські погляди і дії прем'єра Гончарука - сигнал про гарантії недоторканності для злочинців і нацистів-радикалів і одночасно сигнал для всіх міжнародних партнерів України, зокрема МВФ, США, ЄС і фонд Сороса, про істинний зміст нинішньої української Зе-влади, - сказано в повідомленні.

У "ОПЗЖ" наголосили, що очікують негайної відставки Гончарука.

- За неповагу до українського народу, який переміг фашизм у Великій Вітчизняній війні, за саботаж мирного процесу на Донбасі, демонстрацію підтримки фашистських націонал-радикальних організацій "Опозиційна платформа - За життя" вимагає негайної відставки прем'єра з фашистськими поглядами. Гончарука - у відставку!, - сказали в ОПЗЖ.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости