ООС: російські окупанти двічі обстріляли ВСУ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. ООС: російські окупанти двічі обстріляли ВСУ
08:40, 26.04.19

Окупаційні війська РФ та калоборанти 25 квітня 9 разів відкривали вогонь по українським військам. Стріляли з мінометів в 120 і 82 мм. Втрат серед бійців ВСУ немає.

Ворог обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил:

з мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів – поблизу Пісків;

з озброєння бойових машин піхоти – біля Павлопіля;

тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населених пунктів Гнутове і Пищевик;

тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Лебединського та Талаківки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем один раз обстріляв наші позиції в районі Кримського.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 25 квітня двох окупантів було поранено.

Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку противника не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

ООС в Україні. Новини читайте в розділі # Окупація на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости