Омелян знайшов заміну Ryanair в Туреччині

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Омелян знайшов заміну Ryanair в Туреччині
20:30, 17.08.17
EUReporter

Представники турецької авіаційної індустрії провели закриті переговори з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном щодо планів експансії на український ринок.

Про це повідомляє впливове брюссельське видання EUReporter.

Зустріч відбулася під час відпочинку українського міністра в Бодрумі (Туреччина).

За даними видання, на зустрічі були присутні: заступник голови компанії TAV airports – управляючої компанії аеропортом Ататюрка, Антонін Беєрієр, генеральний директор авіакомпанії Atlas Global, Орхан Джошкун, а також заступник голови правління компанії Turkish Airlines, Білал Екші.

Як повідомляється з посиланням на осіб, близьких до одного з учасників зустрічі, ініціатором переговорів виступила українська сторона.

Ймовірно, обговорювалися питання спільних проектів на території України, у першу чергу – у сфері транспортної інфраструктури, для реалізації яких інвесторам необхідно опиратися на підтримку профільного Міністерства. Серед інших питань – сприяння розширенню присутності на українському авіаринку турецьких авіаперевізників, зокрема – Atlas Global, що має стати своєрідною компенсацією в громадській думці після провалу переговорів з ірландським лоукостером Rayanair, а також перенаправлення транзитних потоків у турецький аеропорт Ататюрк.

Як повідомляв Соцпортал, в Україні з'явиться національний лоукостер.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости