Новий фестиваль: В Одесу "летить" 40-метровий дракон

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Новий фестиваль: В Одесу "летить" 40-метровий дракон
14:56, 06.06.19
Соцпортал

25 червня на території парку «Преображенский» стартує «Фестиваль Гігантських Китайських Ліхтарів», який триватиме до 25 серпня. Захід відбудеться в рамках фестивалю «Хочу до Одеси».

«Фестиваль Гігантських Китайських Ліхтарів» вже встиг підкорити 40 країн світу і тепер їде до Одеси.

Вперше в місті – 30 неймовірних світлових інсталяцій, які розкривають історію та культуру загадкової та таємничої Піднебесної. Барвисті фігури рожевих фламінго, сади панд і райських птахів, а також інші персонажі китайських народних казок і легенд можна буде побачити в парку «Преображенський». Головним героєм фестивалю стане 40-метровий вогнедишний дракон. Організатори заходу, компанія Grand Event обіцяють відвідувачам захоплюючу шоу-програму, китайську церемонію чаювання, шедеври китайської кухні, тематичні майстер-класи, а також море позитивних емоцій та вражень.

- Фестиваль Гігантських Китайських Ліхтарів з грандіозним успіхом пройшов у Києві. Ми отримали велику кількість повідомлень, в яких українці висловили бажання відвідати фестиваль в своєму місті, тому було прийнято рішення відправитись з виставкою в тур по країні. І першою зупинкою стала Одеса! – повідомив Денис Погорєлко, директор компанії Grand Event.
  • Вартість квитків становить 160 – 200 грн.
  • Часи роботи: з 21.00 до 24.00
  • Адреса: Парк «Преображенський», вул. Новощепний Ряд, 27 (вхід з вул. Мечникова)

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити всі найкращі фестивалі та концерти.

Всі новини шоу бізнесу читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости