Не треба вважати українців за ідіотів,- штаб блокади Донбасу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Не треба вважати українців за ідіотів,- штаб блокади Донбасу
15:36, 01.03.17
Семен Семенченко

​Тут мені пишуть що сьогодні цілий день по ТБ будуть крутити нову "історію" про Блокаду. Типу "блокадники" самі найняли(!!!) вчора титушек для того щоб вони на них напали.

Ну так, як та сама унтер-офіцерська вдова у Гоголя, яка сама себе висікла. У зв'язку з цим у мене невеликий спіч для дурнуватих сценаристів, осіб в хірургічних масках, тих хто втратив доходи від торгівлі з окупантами, тих хто втратив хабарі від кришування цієї торгівлі, ну і просто для агресивних істериків з комплексами Наполеона.

Не треба вважати Українців за ідіотів. Будь-яке переміщення колон у зоні АТО проводиться між блокпостами армії і поліції. На кожному поліцейському блокпосту весь місяць Блокади будь-яка машина з "підозрілими" людьми переміщається до місця її проведення, вивертається навиворіт, всі документи переписуються, а транспорт дуже часто затримується на кілька годин.

Саме тому всі провокації, які влаштовувалися за час Блокади з титушками, влаштовувалися під контролем місцевої поліції. Ось фото від 6 лютого 2017 року. Ці автобуси йшли до Бахмута. Попереду супроводжувала їх машина поліції.

Ось ці автобуси на відео

https://m.facebook.com/story.php…

А ось і самі "особи в марлевих пов'язках" на другій хвилині цього відео

https://m.youtube.com/watch?v=NZaqx9RG6BY&feature=youtu.be

Тоді, 6 лютого, учасникам Блокади вдалося затримати їх до в'їзду в місто. І рівно через 10 хвилин (!!!) там виник спецназ главку поліції на чолі з генералом Аброськиным. Автобуси відбили, відвезли, а потім цілий день крутили по телебаченню жінок з одного автобуса, розповідаючи небилиці про те, що "особи які називають себе учасниками АТО" раптом напали на транспорт з мирними "працівниками Курахівської ТЕЦ". Дійсно, в одному з автобусах були і жінки. Точно такі за спинами яких ховалися вчора титушки у Бахмуті та Кривому Торці.

А ось один із тих, хто за версією окремих діячів "сам себе висік". Майданівець Ярослав Радонь. Ярослав отримав травми під час нападу беркуту на студентів у листопаді 2013 року, пройшов Майдан, будучи старшим намету №40 «Львівська політехніка». Вчора йому зламали ногу. За версією начальника Донецької поліції "зістрибнув з тепловоза".

Чому я пишу про те що автори всіх цих провокацій вважають українців за ідіотів? Все просто. У вас три роки одне і те ж. Янукович? Сам утік, не догнали. Крим? Всі зрадили, здався сам. Донецьк і Луганськ? 20.000 міліціонерів зрадили, нічого не можна зробити. Музичко? Нещасний випадок. Відпустили Гиркина зі Слов'янська? Сам пішов, не хотіли стріляти в заручників. Обстріл наших військ з території РФ? Самі винні, підійшли на близьку відстань до кордону, ось і дістали. Іловайськ? Добровольці самі себе завели в котел. Дебальцеве? Те ж саме. Небесна сотня? Ми не винні, майже всі вбивці втекли. Самі втекли всі сепаратисти і корупціонери. Торгівля на крові? Ми не винні, це все Рада. Так у Раді ж ваше більшість? Ми не винні, Кабмін прийме постанову. А чому раніше не прийняли? Бла-бла-бла...

Отже, завжди Український народ, на думку його правителів, сам у всьому винен. Завжди. Так от у мене питання. Невже ви думаєте що після всього цього вам хоч хто-небудь вірить? Незважаючи на всі ваші кишенькові ЗМІ і армію платних "експертів"? Не вважайте людей за ідіотів, панове.

І перестаньте говорити одне і те ж з Гризловим і Пєсковим, з Захарченко і Плотницьким. Люди не ідіоти, вони все бачать. І роблять висновки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости