Наступного року завершать першу чергу реконструкції київського зоопарку, - Кличко

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Наступного року завершать першу чергу реконструкції київського зоопарку, - Кличко
14:52, 12.12.17
Соцпортал

Столична влада оновлює київський звіринець, щоби він був сучасним і комфортним. Першу чергу реконструкції зоопарку планують закінчити вже наступної весни, а загалом проект реконструкції розрахований на три роки. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі Радіо Київ.

“Ми почали першу чергу реконструкції. Це, зокрема, вхідна група зоопарку. Загалом у нас декілька етапів реконструкції зоопарку – проект розрахований на три роки”, - зазначив Віталій Кличко.

Мер нагадав, що у 2007-му році Київський зоопарк виключили з Європейської асоціації зоопарків світу, бо він не відповідав критеріям утримання тварин. Але на сьогодні столичний звіринець вже повернули в лави Асоціації.

“Директор одного з європейських зоопарків якось сказав мені: коли ти приходиш до зоопарку і тварини там викликають співчуття, це не є добрий зоопарк. І наше завдання - щоби київський звіринець був одним з найсучасніших зоопарків, без кліток і з відкритим простором. Місцем, куди можна прийти з дітьми, гарно провести час і отримати багато позитивних емоцій від контакту з тваринами”, - зазначив Віталій Кличко.

Напомним, у Києві розшукують жорстокого вбивцю.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости