Нападника на інкасаторську машину арештували з правом внесення застави

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Нападника на інкасаторську машину арештували з правом внесення застави
19:39, 19.11.18
УНН

Суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Водночас, визначив розмір застави у сумі 528 тисяч гривень.

Про це повідомляють Київські новини. Соцпортал, посилаючись на УНН.

Ірпінський міський суд Київської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у причетності до пограбування інкасаторського автомобіля “Приватбанку” Володимира Марчука

- Суд ухвалив клопотання слідчого Ірпінського відділу поліції задовольнити, застосувати до підозрюваного Марчука Володимиру Федоровичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб у Київському слідчому ізоляторі... Одночасно слідчий суддя з обранням запобіжного заходу тримання під вартою визначає розмір застави -300 прожиткових мінімумів громадян тобто 528 тисяч гривень, - йдеться в ухвалі суду.

Виносячи таке рішення суд врахував, що підозрюваний раніше був чотири рази судимим у тому числі за аналогічний злочин, не має постійного місця проживання в Ірпіні, постійного місця роботи, може чинити тиск на свідків. Також суд взяв до уваги той факт, що двоє інших підозрюваних у пограбуванні інкасаторського автомобіля не встановлені і перебувають на волі.

Варто зазначити, що сторона захисту Марчука заявила, що жодних речових доказів щодо причетності його до скоєння злочину не знайдено, факт наявності у нього судимостей у минулому не є доказом неналежної поведінки у разі перебування не під вартою, а ненадання свідчень слідству є правом громадянина, яке гарантується Конституцією.

Нагадаємо, поліція знайшла гроші викрадені у інкасаторів в Ірпені.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости