На свята Укрзалізниця запустить нові вагони

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На свята Укрзалізниця запустить нові вагони
20:13, 18.12.18
Магістраль

Щоправда, таких вагонів нині нараховується всього лише вісім. На новорічно-різдвяні свята вони будуть включені до складу додаткових поїздів. А потім курсуватимуть на стандартних маршрутах.

Про це повідомляє Соцпортал, посилаючись на Магістраль.

Вісім пасажирських штабних купейних вагонів, щойно отриманих Укрзалізницею від Крюківського вагонобудівного заводу, будуть сформовані в один склад і курсуватимуть за маршрутами додаткових поїздів, яких цього року призначено майже 30. Про це повідомив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

- Для зручності пасажирів передбачені розетки на рівні верхніх полиць, збільшено кількість розеток у проходах. Окрім того, в кожному купе відчиняються кватирки; вода для чаю нагріватиметься не під час руху поїзда, а буде гарячою вже при посадці. Встановлені більш потужні електричні перетворювачі для безперебійної роботи мікрохвильової печі. Вагони обладнані кліматичною системою, двома вакуумними туалетами закритого типу, - зазначив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

Після піку Новорічно-Різдвяних перевезень новозбудовані штабні вагони будуть включені до складу таких поїздів: №№ 138/137 Хмельницький—Лисичанськ (ВЧ Хмельницкий), 121/133 Миколаїв—Київ—Рівне (ЛВЧД Миколаїв), 71/72 Запоріжжя—Київ (ЛВЧД Запоріжжя), 97/98 Ковель—Київ (ЛВЧД Ковель).

Нагадаємо, Укрзалізниця на свята запускає 23 додаткових потяги.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости