На інвестфорумі в Маріуполі за участю Зеленського будуть 350 гостей і понад 50 організацій - Мендель

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. На інвестфорумі в Маріуполі за участю Зеленського будуть 350 гостей і понад 50 організацій - Мендель
13:00, 19.10.19
ОПУ

Прес-секретар глави держави закликала представників ЗМІ вже зараз починати реєструватися для участі у заході

На інвестиційному форумі в Маріуполі, в якому має взяти участь президент України Володимир Зеленський, будуть присутні понад 350 гостей і понад 50 представників міжнародних та українських організацій. Про це поінформувала прес-секретар глави держави Юлія Мендель на своїй сторінці у Facebook.

“RE: think Invest in Ukraine-це: насичена програма, понад 50 представників міжнародних та українських інвестиційних фондів, компаній, донорських організацій та міжнародних фінансових корпорацій, понад 350 гостей, серед яких - представники уряду та місцевої влади, інвестори, представники посольств, бізнесу", - розповіла Мендель про деталі заходу.

Вона закликала представників ЗМІ реєструватися для акредитації за посиланням https://re-think.com.ua/registration-media/.

Інвестиційний форум у Маріуполі Донецької області відбудеться 29 жовтня, хоча раніше захід планували провести наприкінці вересня.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко також має намір представити низку інвестиційних проектів, повідомляє місцевий сайт 0629.com.ua.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости