На Херсонщині під час вибуху загинув чоловік

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Херсонщині під час вибуху загинув чоловік
17:37, 11.12.18
відділ комунікації поліції Херсонської області

Фатальним для чоловіка стало бажання розібрати на металобрухт артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

До відділення поліції надійшло повідомлення, що в смт Нова Маячка на подвір’ї одного з домоволодінь в підсобному приміщенні вибухнув газовий балон і в результаті помер 23-річний господар будинку. В ході огляду поліцейські помітили, що серед уламків пошкодженого в результаті вибуху дерев’яного сараю лежить снаряд.

Під час спілкування з рідними загиблого поліцейські встановили, що кілька днів тому він придбав металошукач і напередодні на своєму автомобілі їздив до місцевості, де під час Другої світової війни велися бої. Там чоловік знайшов кілька снарядів калібру 152 мм, які збирався розібрати на металобрухт. Під час цього процесу і стався вибух, в результаті якого потерпілий отримав смертельні поранення. Ніхто з оточуючих громадян не постраждав. Частково були пошкоджені дах та вікна будинку та літньої кухні, посеред яких розташовувався сарай.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.1 ст.115 ККУ «Умисне вбивство» з позначкою «нещасний випадок». В ході проведення огляду місця події поліцейські виявили в автомобілі та серед уламків підсобного приміщення ще кілька снарядів зі слідами іржі. Вирішується питання про їх безпечне знешкодження.

Нагадаємо, на будмайданчику чоловіка засипало грунтом.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости