Мікроавтобус злетів з траси та перекинувся. Загинули четверо людей

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Мікроавтобус злетів з траси та перекинувся. Загинули четверо людей
19:11, 19.02.19
відділ комунікації поліції Полтавської області

У Полтавській області водій мікроавтобусу не впорався з керуванням. Машина врізалася у відбійник та перекинулася. Троє пасажирів загинули на місці. Ще один в лікарні.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області

Як встановили правоохоронці, на 188 кмавтодороги Київ – Харків, поблизу села Пишне мікроавтобус «Volkswagen» , рухаючись у сторону Харкова до Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням і допустив наїзд на металевий відбійник.

Унаслідок зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся.

За попередньою інформацією у мікроавтобусі перебувало 6 осіб.Унаслідок ДТП 3 осіб загинули на місці події, ще одна - загинула у лікарні. Ще 2 людей, серед яких і водій – перебувають у реанімації.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановлюють особи загиблих та травмованих, з’ясовують обставини та причини аварії.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости