Меган Маркл стала тимчасовим редактором британського Vogue

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Меган Маркл стала тимчасовим редактором британського Vogue
20:00, 03.08.19
People

Номер з'явиться у продажу 2 серпня, 2019 року

Герцогиня Сассекська Меган Маркл стала запрошеним редактором вересневого номера британського Vogue. Як повідомив в Instagram головний редактор британської версії журналу Едвард Еннінфул, це перша подібна співпраця за 103-річну історію видання.

Випуск отримав назву "Сили змін" ("Forces for change»). На обкладинці розмістили фотографії півтора десятка жінок, яких відібрала герцогиня. Серед них прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн, екоактівістка Грета Тунберг, письменниця Чімаманда Нґозі Адічі, актриси і активістки Джемма Чан, Джаміла Джамі, Джейн Фонда, Сальма Хайек і Яру Шахід, співачка Наомі Скотт, моделі Адво Абоа, Адут Акеч і Кристи Тьорлінгтон, боксёрка Рамла Алі, актриса, продюсер і ЛГБТ-активістка Лаверн Кокс і активістка Шинейд Берк. Шістнадцятий слот у вигляді дзеркала, за задумом Маркл, повинен показати, що кожна людина може змінити світ на краще.

У номері буде інтерв'ю Меган Маркл з колишньою першою леді США Мішель Обамою. Як повідомляє CNN, герцогиня попросила редакцію британського Vogue, щоб її чоловік теж взяв участь в роботі над виданням - принц Гаррі взяв інтерв'ю у вченого-антрополога Джейн Гудолл.

Герцогиня описала роботу над випуском як «надихаючий процес - можливість співпрацювати з Едвардом Енніфулом, головним редактором британського Vogue, змістити фокус на цінності, ідеї та людей, що впливають на сучасний світ».

Вересневий номер британського Vogue з'явиться в продажу 2 серпня.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости