​Лобове зіткнення на Миколаївщині: 4 загиблих, 7 травмованих

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. ​Лобове зіткнення на Миколаївщині: 4 загиблих, 7 травмованих
08:50, 15.10.19
ДСНС у Миколаївській області

Четверо людей загинули, ще 7 – доправлено до лікарні внаслідок ДТП, яка сталася на Миколаївщині близько 19:30 у понеділок, 14 жовтня. Одна з автівок спалахнула.

Як повідомляє пресслужба ДСНС області, за попередньої інформацією, на 103 кілометрі автодороги Н 24 "Благовіщенське-Миколаїв" сталося лобове зіткнення автомобілів "Опель Вектра" та "Москвич – 214". Троє людей загинули на місці, ще одна дівчинка померла у лікарні. Шестеро людей, серед яких двоє дітей, отримали тяжкі травми. Всіх постраждалих каретами швидкої медичної допомоги направлено до лікарні у міста Южноукраїнськ.

До ліквідації наслідків аварії, від Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, залучалось 2 одиниці техніки 6 та 25 державних пожежно-рятувальних частин та 8 осіб. Вогнеборці загасили пожежу Опеля та деблокували тіла двох загиблих з іншого авто, - повідомили у ДСНС Миколаївщини.

Обставини та причини ДТП з'ясовують правоохоронці. У поліціі розповілли про деталі аварії.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 48-річний водій М-2141 та двоє його пасажирів: чоловік та семирічна дівчинка, а також пасажирка Opel Vectra загинули. Ще семеро людей із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу, - повідомили у поліції.

Правоохоронці кваліфікували подію за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб».

Про надзвичайні події та ДТП читайте у розділі #Соціалка на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости