Лідери п’яти фракцій і груп ігнорують засідання комітетів - КВУ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Лідери п’яти фракцій і груп ігнорують засідання комітетів - КВУ
21:45, 10.12.18
КВУ

Лідери п’яти фракцій і груп Верховної Ради ігнорують засідання парламентських комітетів, членами яких вони є.

Про це йдеться на сайті Комітету виборців України, інформує Соцпортал.

Так, за чотири роки роботи вони не відвідали й половини засідань відповідних комітетів. Юлія Тимошенко була присутня лише на 9% засідань комітету, Вадим Новинський – 18%, Віктор Бондар – 19%, Ярослав Москаленко – 23%, Віталій Хомутиннік – 31%, Олег Ляшко – 35%, Олег Березюк – 71%, Артур Герасимов – 81%, Максим Бурбак – 94%.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко відвідала 4 із 45 засідань Комітету з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин. У комітеті повідомили, що засідання було пропущено виключно з поважних причин. Зокрема, через участь в інших заходах.

А голова групи "Воля Народу" Ярослав Москаленко був зареєстрований на 19 із 82 засідань Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, лідер РПЛ Олег Ляшко – на 33 із 95 засідань Комітету з питань податкової та митної політики.

Натомість найвищі показники відвіданих засідань в голови НФ Максима Бурбака.

- Керівники фракцій і груп здебільшого працюють у парламенті як медійні особи та організатори роботи своїх партій і фракцій. Тому для них може бути важливішим участь у прес-конференції чи виступ на телеканалі, аніж майже не помітна робота в засіданні парламентського комітету. Як результат – ми отримуємо низьку якість законодавчої роботи, що є хронічною проблемою цього скликання, - заявив голова КВУ Олексій Кошель.

Нагадаємо, у Києві два трамваї змінять графік руху.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости