Кравчук вважає помилкою іноземців на держпосадах

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Кравчук вважає помилкою іноземців на держпосадах
12:36, 22.08.17
Укрінформ

Екс-президент України Леонід Кравчук вважає помилковою практикою призначення на адміністративні і державні посади іноземних спеціалістів.

Про це він сказав, виступаючи на міжнародному круглому столі на тему: "Україна у сучасному світі. Підсумки першої чверті Незалежності", передає "Укрінформ".

“Ми не маємо кадрової ідеології. Якби ми її мали, то, можливо, не запросили б на адміністративні посади іноземців”, - зазначив Кравчук, додавши, що доцільно було б запрошувати іноземних спеціалістів як радників.
“Уявіть собі - іноземець потрапляє в Україну і вона для нього нова держава і він один очолює міністерство, а там у міністерстві сотні, а то й тисячі людей інколи. Вони його скомпрометують буквально за короткий час, що й сталося в Україні”, - вважає Кравчук.

Окрім того, оцінюючи роки незалежності, він висловив думку, що в Україні не вдалося побудувати єдиного курсу розвитку держави, який би послідовно реалізовувався незалежно від зміни керівництва держави.

“Приходить один Президент - один курс, наступний Президент - ще один курс. Ці курси змінюються в залежності від того, яка приходить влада. А єдиної позиції, єдиної платформи, де об'єднані всі сили, на жаль, не має”, - зазначив він.

Серед нагальних питань, які потребують першочергового вирішення, Кравчук назвав: питання припинення війни на сході України, подолання бідності і побудову ефективної системи управління країною.

Як повідомляв Соцпортал, Кабмін планує підвищити зарплати вчителів на 25%.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости