Консерватори провалилися на місцевих виборах у Великій Британії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Консерватори провалилися на місцевих виборах у Великій Британії
12:34, 04.05.19
УНН

За підсумками виборів, що відбулися до органів місцевого самоврядування в Англії та Північній Ірландії Консервативна партія втратила більше тисячі депутатських мандатів. Це найгірший результат консерваторів з 1995 року.

Про це повідомляє УНН, передає Соцпортал.

Правляча Консервативна партія Великої Британії зазнала болючої поразки на виборах в органи місцевого самоврядування, що відбулися в четвер у Англії і Північній Ірландії, втративши 1 335 депутатських мандатів в англійських регіональних радах. Остаточні підсумки підрахунку голосів, які навів у п’ятницю ввечері телеканал Sky News, свідчать, що це найгірший для торі результат за без малого чверть століття.

Згідно з оприлюдненими даними, консерватори втратили контроль над 49 місцевими радами в Англії і в підсумку мають більшість лише в 93 з 248 рад.

Це набагато більше серйозна поразка, ніж прогнозувалося.

Найгірший результат за останні декілька десятиліть торі показали тільки на місцевих виборах 1995 року. Тоді партія на чолі з Джоном Мейджором втратила більше 2000 депутатських мандатів, а лейбористи, яких за рік до цього очолив Тоні Блер, отримали понад 1800 нових.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости