Кличко таємно повернув на роботу заступника з фальшивим дипломом

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Кличко таємно повернув на роботу заступника з фальшивим дипломом
10:16, 23.12.17
Схеми

У травні цього року «Схеми» встановили, що заступник мера Києва Віталія Кличка Володимир Бондаренко має підроблений диплом про вищу юридичну освіту. Після цього на початку літа мер Києва відсторонив чиновника від виконання обов’язків, а в серпні звільнив його. Пізніше з'явилася інформація, що Бондаренко почав регулярно з'являтися в будівлі КМДА.

Народний депутат Юрій Левченко заявив, що Бондаренко отримав право представляти інтереси всієї Київради у найвищих судових інстанціях.

-Після того, як він його звільнив за сфальшований диплом, він на нього виписав довіреності представляти всю київську громаду, представляти столицю, по суті, представляти Київську міську раду в усіх адміністративних інстанціях, усіх судах адміністративних, представляти київську громаду в Мін’юсті. Усі ті функції, які раніше він мав офіційно як заступник Кличка, після звільнення він йому передав у форматі довіреності, – зазначив народний депута.

«Схеми» звернулися за поясненнями безпосередньо до міського голови Віталія Кличка.

-У нас відкрита будівля. До нас приїжджають усі активісти, будь-яка людина може прийти. Чому він користується автівкою, яка належить Київраді? Не можу вам про це сказати. Він не працює. Щодо довіреності, я підписую якщо не сотні, то тисячі документів кожен день. І пам'ятати кожен документ я не можу, – відповів Віталій Кличко.

Як повідомляв Соцпортал, Кличко заявив, що у бюджеті наступного року дискримінують Київ.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости