Київські наркодилери почали освоювати месенджери: поліція насторожі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Київські наркодилери почали освоювати месенджери: поліція насторожі
22:15, 29.03.19
Соцпортал

Київські наркодилери почали освоювати месенджери. Збут відбувається за допомогою телекомунікаційних служб (месенжерів) telegram, whatsapp та ін.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, передають Новини Києва. Соцпортал.

- Київською місцевою прокуратурою №2 спільно з Дарницьким УП ГУНП в м. Києві вніч на 26.03.2019 року по проспекту Григоренка, 15 затримано двоє осіб віком 18 та 19 років за підозрою у незаконному зберіганні наркотичних речовин з метою збуту,- йдеться у повідомленні.

Під час особистого обшуку в затриманих працівниками поліції виявлено та вилучено 9 згортків канабісу, 10 згортків з метамфетаміном та 9 пігулок фіолетового кольору, також у рюкзаку було виявлено та вилучено пакет з метамфетаміном.

У подальшому, за адресою проживання підозрюваних був проведений огляд, у ході якого виявлено та вилучено 1 пакет з канабісом, 1 банка наповнена пігулками фіолетового кольору в загальній кількості 978 шт., 2 пакетики із кристалоподібною та 2 пакетики із порошкоподібною речевиною білого кольору, яка містить психотропну речовину – метамфетамін, 1 – пакетик кокаїну масою 20 г, а також електронні ваги та безліч пакетиків для розфасування речовини.

Збут вищевказаних речовин здійснювався за допомогою телекомунікаційних служб (месенжерів) telegram, whatsapp та ін.

Підозрюваним повідомлено про підозру за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №2 Дарницький райсуд м. Києва обрав для зловмисників запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости